Βιβλιοθήκη (Στου ονείρου το δρόμο - Χριστίνα Λέλη)

by - Φεβρουαρίου 28, 2016

Θα ήθελα με μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσω την ποιητική συλλογή στην φίλης Χριστίνας Λέλη, ''Στου ονείρου το δρόμο''. 
Δεν θα γράψω πολλά. Απλά θα αναδημοσιεύω την ανάρτησή της για την παρουσίαση του νέου της έργου. Νομίζω πως η ίδια θα τα πει καλύτερά από μένα.


Έρχεται μια στιγμή που απλά μοιάζουν τα κομμάτρια του παζλ να ενώνονται, μοιάζουν οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές και η στιγμή κατάλληλη για να τολμήσεις κάτι που μόνο σαν σκέψη το γυρόφερνες χρόνια. Και φτάνει μια αφορμή, κάτι που θα σε εμπνεύσει. Για μένα η αφορμή ήρθε με τη μορφή μιας ομιλίας του Γιάννη Φαρσάρη στο TEDx, για την ανοικτή κυκλοφορία και διάδοση της δημιουργίας.
Κι έτσι ανοίχτηκαν τετράδια, ξεσκονίστηκαν παλιές σημειώσεις και ζωντάνεψαν στίχοι που γράφονται εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Κάποιους τους έχω ήδη μοιραστεί μαζί σας μέσα από αυτό το μετερίζι. Κάποιο άλλοι κάνουν ντεμπούτο σήμερα κι έρχονται να πετάξουν ανάμεσά σας. Με την ελπίδα κάθε ένας από εσάς να βρει έστω μια λέξη που θα τον αγγίξει, ένα στίχο που θα τον εκφράσει, ένα συναίσθημα που θα κάνει την καρδιά του να σκιρτήσει και με πολλή μα πάρα πολλή αγάπη, σας παρουσιάζω την πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο "Στου ονείρου το δρόμο...", που διανέμεται ελέυθερα στο διαδίκτυο σε μορφή e-book.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γιάννη Φαρσάρη για την έμπνευση αλλά και την πολύτιμη βοήθειά του!
Και στη δική μας Έλλη Οικονόμου (aka Funky Monkey) για την πραγματικά ανεκτίμητη υποστήριξή της, τόσο στην επιμέλεια και στην δημιουργία του εξωφύλλου, όσο -και περισσότερο!- για την ψυχολογική και ηθική υποστήριξη!

Το δικό μου όνειρο, ένα από αυτά, βρήκε σήμερα το δρόμο του κι εύχομαι να το αγκαλιάσετε και να στηρίξετε αυτό το νέο μου βήμα!

Καλό σας ταξίδι στα μονοπάτια της ψυχής μου!


Βιογραφικό σημείωμα:
Η Χριστίνα Λέλη γεννήθηκε την άνοιξη του 1980, όταν ακόμα υπήρχαν γειτονιές, αλάνες και αυλές με κήπο. Φυλακίστηκε στη μεγαλούπολη των γκρίζων κλουβιών, με μοναδική διέξοδο τη θάλασσα. Οι λέξεις φεύγουν από εκείνη και αποκτούν δική τους προσωπικότητα όταν γράφει, τα χέρια της είναι απλώς το μέσο που χρησιμοποιούν για να βγουν στο φως, στη ζωή. Όνειρό της να ζήσει τα όνειρά της.

Πετάει μέσα στον κόσμο των ιστολογίων με το ψευδώνυμο Butterfly και καταθέτει τα φτερουγίσματά της στους παρακάτω ιστοτόπους:


Να ευχηθώ στην Χριστίνα μας ότι καλύτερο, καλές εμπνεύσεις και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

****************


Μπορείτε να παρουσιάσετε και εσείς το βιβλίο σας (ηλεκτρονικό ή έντυπο) στην βιβλιοθήκη του Κειμένου.
Στείλτε μια παρουσίασή του, ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία εξωφύλλου στο email asmhnio@gmail.com.


You May Also Like

5 comments

  1. Καλοταξιδεμένο και κοσμογυρισμένο να είναι!
    Καλή επιτυχία στη φίλη σας!
    Την καλημέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρηκα για την Χριστίνα
    Από προχτές κιόλας την διάβασα
    Κάθε επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρακι μου με συγκινησες!!! Ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοτάξιδη η συλλογή της!! Την έχω ξεκινήσει ήδη :)
    Μπράβο σου για την παρουσίαση, πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μια υπέροχη ποιητική συλλογή - χαίρομαι που οι δυνατοί στίχοι της Χριστίνας πετάνε ελεύθερα πλέον εκεί έξω! Να είναι καλοτάξιδη, εύχομαι κάθε επιτυχία!
    Φιλιά πολλά, Μαρία μου, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν και το συνολικό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον Ν. 2121/1993. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, παραποίηση, αλλοίωση, εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του συνολικού περιεχομένου (φωτογραφίες ή/και τμήματα αυτών, κείμενα) χωρίς τη συναίνεσή μου και την έγγραφη άδειά μου. Φωτογραφίες που δεν φέρουν το όνομά μου είναι από το www.pixabay.com και το www.pexels.com και είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.