Καρτ Ποστάλ #4

by - Σεπτεμβρίου 18, 2016Οι 25 λέξεις σας περιμένουν να τις επιλέξετε!

Επίσης μπορείτε να γράψετε μια ιστορία για το δρώμενο Family Stories της Αριστέας και για το Παίζοντας με τις λέξεις της Μαρίας.You May Also Like

3 comments

  1. Πολύ βαθυστόχαστο Μαράκι μου!! Παρα πολύ με άγγιξες!
    Να σαι καλά
    Καλή σου εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δε θα έλεγα ότι, από όλους τους γκρεμούς που υπάρχουν, η άκρη του κρεβατιού είναι ο μεγαλύτερος, το κείμενό σου μου άρεσε πολύ, το βρήκα ψυχολογικά εύστοχο: συμπύκνωσες ωραία μια αλήθεια των σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν και το συνολικό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον Ν. 2121/1993. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, παραποίηση, αλλοίωση, εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του συνολικού περιεχομένου (φωτογραφίες ή/και τμήματα αυτών, κείμενα) χωρίς τη συναίνεσή μου και την έγγραφη άδειά μου. Φωτογραφίες που δεν φέρουν το όνομά μου είναι από το www.pixabay.com και το www.pexels.com και είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.