Ιστορίες της Άνοιξης... Λήξη...

by - Ιουνίου 07, 2021

Γράψαμε λοιπόν για την άνοιξη. Την δεχτήκαμε με λαχτάρα, την νοιώσαμε, την φωτογραφίσαμε. Θα ήθελα να δώσω περισσότερό χρόνο σε αυτό το δρώμενο, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας, δεν με άφησαν να το ''τρέξω'' πιο πολύ.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συμμετείχαν ή διάβασαν τις συμμετοχές. Ελπίζω όλοι σας να έχετε την άνοιξη που θέλετε δίπλα σας.


Ας δούμε τις αναρτήσεις που μαζεύτηκαν.



Δικές μου συμμετοχές



Μετά από κλήρωση η Χαρά Θ κερδίζει ένα συμβολικό δώρο για την συμμετοχή της. Ας μου στείλει την διεύθυνσή της ώστε να της το στείλω.

Ως την επόμενη πρό(σ)κληση δημιουργίας μην ξεχνάτε:
Κόντρα σε νωθρούς καιρούς δημιουργούμε όπως και όσο μπορεί ο καθένας.
Σας ευχαριστώ όλους!



You May Also Like

5 comments

  1. Για μια σειρά λόγους, δεν κατάφερα αυτή τη φορά Μαρία μου να στείλω τη συμμετοχή μου. Και δεν ένιωσα καλά το ομολογώ. Όλες οι συμμετοχές ήταν πολύ όμορφες και τουλάχιστον τις διάβασα και τις απόλαυσα.
    Θέλω να δηλώσω συμμετοχή στο ανάλογο τέτοιο δρώμενο του Καλοκαιριού, αν κάνεις καλή μου φίλη.
    Κάθε μου ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το πήρα χαμπάρι, Μαρία μου, βλέπω τη λήξη του δρώμενου. Κρίμα που δεν το είδα νωρίτερα, πολύ θα ήθελα να συμμετέχω. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην το χάσω. Πολλά πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ'αρέσουν αυτά σου τα δρώμενα κάθε χρόνο. Και μακάρι να είχες χρόνο να τα κάνεις σε κάθε εποχή. Είναι χαλαρός ο χρονικός περιορισμός και ενδιαφέροντα όσα διαβάζουμε.
    Καλότυχη η Χαρά μας
    Καλή συνέχεια Μαι΄ρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ ξεχάστηκα τελείως Μαρία μου.
    Να είσαι καλά και καλό καλοκαίρι.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραιο ηταν το δρώμενο σου Μαρία μου τυχερή η Χαρά που κέρδισε το δωράκι σου και σε άλλα με το καλό...
    Να έχεις ένα όμορφο καλοκαιράκι 🌞😎 να κάνεις ότι αγαπάς, να περνάς όμορφα τα λέμε να μην ξεχαστούμε!!! φιλιααα!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν και το συνολικό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον Ν. 2121/1993. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, παραποίηση, αλλοίωση, εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του συνολικού περιεχομένου (φωτογραφίες ή/και τμήματα αυτών, κείμενα) χωρίς τη συναίνεσή μου και την έγγραφη άδειά μου. Φωτογραφίες που δεν φέρουν το όνομά μου είναι από το www.pixabay.com και το www.pexels.com και είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.