Βιβλιοθήκη (Αλισάχνη - Χριστίνα Λέλη)

by - Σεπτεμβρίου 07, 2018

Η βιβλιοθήκη του Κειμένου έχει την τιμή να σας παρουσιάσει την ποιητική συλλογή της φίλης μας Χριστίνας Λέλη.

Λίγα λόγια από την συγγραφέα:


Δύο ολόκληρα χρόνια περίμενε υπομονετικά στο συρτάρι. Έτοιμη, καλοντυμένη με το υπέροχο εξώφυλλο της Έλλης Οικονόμου, αναρρωτιόταν... "Καλά αυτή τι με ετοίμασε και με σημαιοστόλισε; Για να με βλέπει μόνη της και να με καμαρώνει;" Και δώστου γκρίνια και δώστου μπούρου μπούρου και "Βγάλε με από εδώ!" και "Θα σκάσω εδώ κλεισμένη" κλπ κλπ τελικά με έψησε και την έβγαλα στο φως.

Η δεύτερη ποιητική μου συλλογή με τίτλο ΑΛΙΣΑΧΝΗ κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Κι είναι αφιερωμένη στον έρωτα! Στη δύναμη, στο πάθος, στον πόνο, στην απώλεια, στην απελπισία στην ίδια τη ζωή! Γιατί ο έρωτας είναι ζωή!
Με χαρά, αγάπη και υπερηφάνεια λοιπόν σας την παραδίδω.
Θα είναι μεγάλη μου τιμή να στηρίξετε αυτή μου την προσπάθεια και να μου στείλετε τα ειλικρινή σας σχόλια!
Μπορείτε να την προμηθευτείτε ακολουθώντας το παρακάτω λινκ:


ή πατώντας πάνω στο εξώφυλλο στο δεξί πάνω μέρος του μπλογκ μου.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την υποστήριξη και για το χρόνο που θα αφιερώσετε σε άλλη μια κατάθεση ψυχής!

Βιογραφικό σημείωμα:

Η Χριστίνα Λέλη γεννήθηκε την άνοιξη του 1980, όταν ακόμα υπήρχαν γειτονιές, αλάνες και αυλές με κήπο. Φυλακίστηκε στη μεγαλούπολη των γκρίζων κλουβιών, με μοναδική διέξοδο τη θάλασσα. Οι λέξεις φεύγουν από εκείνη και αποκτούν δική τους προσωπικότητα όταν γράφει, τα χέρια της είναι απλώς το μέσο που χρησιμοποιούν για να βγουν στο φως, στη ζωή. Όνειρό της να ζήσει τα όνειρά της.

Πετάει μέσα στον κόσμο των ιστολογίων με το ψευδώνυμο Butterfly και καταθέτει τα φτερουγίσματά της στους παρακάτω ιστοτόπους:



-------------------------------------



Μπορείτε να παρουσιάσετε και εσείς το βιβλίο σας (ηλεκτρονικό ή έντυπο) στην βιβλιοθήκη του Κειμένου.
Στείλτε μια παρουσίασή του, ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία εξωφύλλου στο email asmhnio@gmail.com.

You May Also Like

5 comments

  1. Μια έκδοση που αξίζει της προσοχής μας. Πολύ όμορφα και δυνατά ποιήματα, ένα προς ένα. Κάποια από αυτά με ιδιαίτερη εκφραστική δύναμη και τόλμη.
    Την καλησπέρα μου Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία μου ωραία παρουσίαση για το βιβλίο της Χριστίνας μας.
    Της το έχω πει και θα το πω ξανά και εδώ: είναι τιμή μου να βρίσκεται η φωτογραφία μου στο εξώφυλλο της ποιητικής της συλλογής. Της εύχομαι τα καλύτερα!
    Φιλιά και στις δυο σας.

    https://elli-economou-photography.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην Χριστίνα μας, καλοτάξιδο ας είναι κι αυτό το βιβλίο της και με το καλό το επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου για το αφιέρωμα εύχομαι οι φίλοι που θα αποκτήσουν τη συλλογή να την αγαπήσουν!! Θα χαρώ να μάθω τα σχόλια όλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν και το συνολικό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον Ν. 2121/1993. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, παραποίηση, αλλοίωση, εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του συνολικού περιεχομένου (φωτογραφίες ή/και τμήματα αυτών, κείμενα) χωρίς τη συναίνεσή μου και την έγγραφη άδειά μου. Φωτογραφίες που δεν φέρουν το όνομά μου είναι από το www.pixabay.com και το www.pexels.com και είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.