Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση

Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ.

Θα ήθελα με αυτήν μου την ανάρτηση να επισημάνω κάποιες αλλαγές στο εν λόγω μπλογκ. Το Κείμενο ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ως μια συλλογή δικών μου και δικών σας κειμένων, ενημέρωση σχετικά με εκδόσεις, διοργάνωση λογοτεχνικών δρώμενων και γενικότερα σαν ένα σημείο αναφοράς συλλογικής δημιουργίας. 

Η προσδοκία όμως να εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο, σε μια κοιτίδα αλληλεπίδρασης μεταξύ μας, σε μια συνεχόμενη πρόσκληση και πρόκληση δημιουργίας, ναυάγησε ελλείψει χρόνου. Και είναι πραγματικά κρίμα και άδικο να μου στέλνετε τα κείμενά σας, τα βιβλία σας και γω να μην μπορώ να τα παρουσιάσω όπως τους αρμόζει ή να τα αναρτώ μετά από μήνες.

Λόγω λοιπόν αυτής της αδυναμίας θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην μου στέλνετε άλλες συμμετοχές. Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσω όσες συμμετοχές μου έχετε στείλει και μετά το Κείμενο θα παραμείνει ως λογοτεχνικό μπλογκ, αλλά θα φιλοξενεί μόνο δικά μου λογοτεχνικά δρώμενα, όπως οι 25 λέξεις ή τα Χαϊκού (τα οποία ομολογουμένως έχω πολύ καιρό να διοργανώσω), κείμενα και ποίηση δική μου. 

Υπάρχει μια σκέψη να μεταφερθούν όλες οι δικές μου δημιουργίες σε ένα άλλο μπλογκ, πιο προσωπικό και αυτό να μείνει μόνο για την διοργάνωση δρώμενων, την οποία ακόμα επεξεργάζομαι. Πάντως νοιώθω πως ένας κύκλος κλείνει, χωρίς να έχει εκπληρώσει αυτό που ονειρευόμουν και ότι θα πρέπει να ανοίξει κάποιος άλλος. Ο καιρός θα δείξει. 

Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω για όλη την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Η επιθυμία μου να ευοδωθεί το αρχικό μου σχέδιο δεν έχει σβήσει και με την πρώτη ευκαιρία το Κείμενο θα επανέλθει και θα σας δώσει βήμα και λόγο.

Κλείνω με μια ευχή. 

Θα βρεθούμε ξανά, όταν όλα θα έχουν περάσει.

3 σχόλια:

 1. Μαρία μου, οργάνωσέ το όπως νιώθεις ότι είναι καλύτερο. Όλοι μας θέλουμε να διαβάζουμε δικά σου λογοτεχνικά κείμενα. Όπως και όλοι αγαπάμε να παίρνουμε μέρος στα όμορφα δρώμενά σου. Πολλά φιλιά, φίλη μου, και όλη η μπλογκοπαρέα είναι εδώ, μαζί σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαρια μου, ευχαριστουμε για την ενημερωση και για οσα εχεις κανεις για εμας!
  Εννοειτε πως ειμαστε μαζι σου σε οτι αποφασισεις!
  Ευχομαι να ειστε καλα και να περνατε ομορφα!
  φιλια πολλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μείνε ήσυχη Μαρία. Τίποτα δεν αλλάζει στην επαφή και στην επικοινωνία μας. Σε νιώθουμε κοντά μας, δικό μας άνθρωπο. Κομμάτι μας. Συνεπώς είναι απόλυτα σεβαστές οι αιτιάσεις και οι επιλογές σου. Το ζητούμενο και καίριο είναι να μην κλείσεις το σπιτικό σου εδώ, να υπάρχει, να λειτουργεί με την προσωπική σου σφραγίδα.
  Εμείς θα είμαστε εδώ. Καλή δύναμη να έχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.