Ενημερώτικο

by - Απριλίου 21, 2016

Αγαπημένοι μου φίλοι καλησπέρα σας.
Δουλείες, επισκέψεις, βόλτες, γιατροί με κάνουν να απέχω για λίγο από κοντά σας.


Εσείς όμως μην ξεχνάτε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας ολιγόλεκτα στο δρώμενο 25 λέξεις μέχρι την Παρασκευή 22/4 στις 8 το απόγευμα.


Όσο για τη Σοφίτα η Ρένα Χριστοδούλου από το Δια Χειρός ετοιμάζει την συνέχεια της. Την σκυτάλη θα λάβει η Ρούλα από το Σμαραγδένια μετά το Πάσχα, για να δώσω μετέπειτα εγώ το τέλος μόλις επιστρέψω από τις πασχαλινές διακοπές.
Οπότε σας ζητώ την υπομονή σας για να βγει όμορφο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της Σοφίτας ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.


(Η Σοφίτα είναι ένα συλλογικό διήγημα που θα γραφεί από 16 μπλόγκερς. Την αρχή την έχω δώσει εγώ και θα δώσω και το τέλος. Θα μεσολαβήσουν οι συνέχειες των άλλων μπλόγκερς.)


***********

Σας ευχαριστώ όλους σας για την υποστήριξη και την αφοσίωσή σας.

Φιλικά
Μαρία Νικολάου
You May Also Like

1 comments

  1. Μαρία , μόλις κατάφερα να αναρτήσω την δική μου συνέχεια.
    Ελπίζω να ανταποκρίθηκα σωστά!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν και το συνολικό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον Ν. 2121/1993. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, παραποίηση, αλλοίωση, εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του συνολικού περιεχομένου (φωτογραφίες ή/και τμήματα αυτών, κείμενα) χωρίς τη συναίνεσή μου και την έγγραφη άδειά μου. Φωτογραφίες που δεν φέρουν το όνομά μου είναι από το www.pixabay.com και το www.pexels.com και είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.