ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

by - Οκτωβρίου 26, 2024

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες ελπίζω να είστε καλά.
Κατά καιρούς διοργανώνω κάποια λογοτεχνικά δρώμενα και σας παροτρύνω να γράψετε, να δημιουργήσετε βασιζόμενοι πάνω σε κάποια θέματα που σας θέτω, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Έχουν μαζευτεί πολλές όμορφες ιστορίες, με τιμήσατε με τις σκέψεις σας και σας ευχαριστώ πολύ.

Σκέφτηκα να ανοίξω ξανά τις ιστορίες αυτές, πλέον χωρίς χρονικό περιορισμό. Να μαζευτούν και άλλες συμμετοχές, ίσως και από ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να γράψουν και γενικά σκεπτόμενη ότι δεν είναι ανάγκη να υπάρχει χρονικό όριο, καθώς η έμπνευσή δεν ξέρεις ποτέ πότε και που θα σε βρει.
Οπότε αν θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε στα παρακάτω δρώμενα. Απλά μου αφήνετε ένα σχόλιο ότι κάνετε την ανάρτηση στο μπλογκ σας, ώστε να σας προσθέσω στις λίστες. Αν δεν έχετε μπλογκ, πολύ ευχαρίστως να σας φιλοξενήσω στο Κείμενο ή στο Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά...

Ιστορίες ραδιοφώνου
Ιστορίες του φθινοπώρου
Ιστορίες της Άνοιξης
Ιστορίες της μέρας
Ιστορίες του καλοκαιριού
Ιστορίες των Χριστουγέννων
Λόγια της πλώρης

Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλα θέματα. 
Σκοπός μας όπως πάντα είναι να δημιουργούμε κόντρα σε νωθρούς καιρούς.

Καλές εμπνεύσεις!





You May Also Like

0 comments

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν και το συνολικό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον Ν. 2121/1993. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, παραποίηση, αλλοίωση, εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του συνολικού περιεχομένου (φωτογραφίες ή/και τμήματα αυτών, κείμενα) χωρίς τη συναίνεσή μου και την έγγραφη άδειά μου. Φωτογραφίες που δεν φέρουν το όνομά μου είναι από το www.pixabay.com και το www.pexels.com και είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.